Vyhrajte dve exkluzívne vstupenky na MAXXMOTION RALLYCROSS!

Stačí odpovedať na jednoduchú otázku.
Vydané  Text: 
Rallycross je skutočne na vzostupe. Od vzniku oficiálnych Majstrovstiev sveta (FIA World RX ) sa tento šport postupne dostáva do povedomia širokej verejnosti. Nesmierne akčné preteky na krátkej trati z asfaltu a šotoliny sú prehľadné a zakaždým ponúkajú skvelú zábavu pre jazdcov aj divákov. Je to skutočne kontaktný šport, ktorý si obľúbili svetové mená ako Sébastien Loeb, Petter Solberg, Ken Block, dvojnásobný majster DTM Mattias Ekström či Jacques Villeneuve. Stredoeurópska odnož veľkého šampionátu k nám na **Slovakiaring** zavíta tento rok hneď dvakrát – s marcovým a októbrovým termínom. Súťaž:

Stačí odpovedať na jednoduchú otázku: Na ktorom závodnom okruhu sa bude konať MAXXMOTION RALLYCROSS?

Odpovedajte komentárom TU! Žrebovanie prebehne 12.10.2017 a výsledky budú zverejnené na Facebooku Auto Motor a Šport – Slovensko








Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.
  • Vyberáme najlepšiu verziu

    Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!