Kompilácia videí od slovenskej polície: niektoré priam šokujú

Nie je potrebné chodiť do Ameriky, šokujúce policajné videá máme aj na Slovensku!
Vydané  Text: 



Ak to ešte neviete, slovenská polícia je veľmi činná aj na Facebooku. Zverejňuje nielen dôležité oznamy o hľadaných osobách a aktivite príslušníkov, ale aj videá, ktoré si určite zaslúžia pozornosť.

Vyberáme niekoľko z nich, ktoré nás mimoriadne zaujali:

OBMEDZOVANIE V JAZDE

Bratislavské cesty sú každé ráno a každý podvečer (resp. už od 14:00) upchaté, kolóny sa posúvajú iba pomaly a nepochybne k celej dopravnej kalamite prispievajú aj vodiči, ktorí sa pohybujú príliš pomaly, reagujú oneskorene alebo dokonca obmedzujú ostatných účastníkov cestnej premávky. Exemplárny príklad vodiča, ktorý sa svojou nevedomosťou alebo aroganciou podieľa na dopravných zápchach, je aj tento v Škoda Octavia Scout na videu. Na prvý pohľad to môže vyzerať tak, že Škoda Octavia Scout iba chráni ostatných účastníkov, ktorí poslušne čakajú v jednom pruhu, avšak v skutočnosti nebol v práve. Vodiči by mali svojimi vozidlami zaberať oba jazdné pruhy a na konci sa zipsovať.



NEVYDARENÝ ÚTEK S DEŤMI V AUTE

Vodič v staršom Renaulte Megane očividne nemal dostatok zodpovednosti/rozumu/sebaovládania/čohokoľvek, aby policajtom s rozsvietenými majákmi zastavil na krajnici. Namiesto toho aj s vlastnými deťmi a ženou vo vozidle unikal, pričom očakával, že asi naozaj ujde. Samozrejme, podobne ako množstvo iných podobných prípadov, aj tento vodič jazdu nezvládol a havaroval. Zranil pritom obe svoje deti a tiež ženu.

Kuriózne je, že rovnaký 30-ročný muž iba niekoľko dní predtým, takisto s deťmi a ženou, pred policajtmi unikal v Bratislave. Použil na to rovnaký Renault Megane.



BEZOHĽADNÉ PREDBIEHANIE

Vodič v staršom BMW radu 6 mal nepochybne veľmi naponáhlo, keď prebiehal dve dodávky do prudkej ľavotočivej zákruty cez plnú čiaru. Video z palubnej kamery prvého prebiehaného vozidla má na Facebooku viac ako 34-tisíc zhliadnutí.



V PROTISMERE NA DIAĽNICI

Toto video patrí medzi tie, ktoré vedia šokovať, hoci pri nich nie je žiadna krv či krik. Video zachytáva cestu osobného automobilu počas výjazdu na diaľnicu. Až na samotnom konci videa je zlomok sekundy, kedy sa vozidlo vpredu vyhne neočakávanej prekážke: Fabii v protismere na diaľnici! Tá napokon čelne narazí do auta, ktoré malo v interiéri kameru.



OZBROJENÉ PREPADNUTIE V PETRŽALKE

Muž v bratislavskej Petržalke prepadol pobočku banky. Páchateľ vošiel do prevádzky 31. júla krátko pred 16:00. Z banky si odniesol 6 000 € a následne odišiel smerom k budove Technopolu. Išlo o ďalšiu lúpež v Petržalke v priebehu iba niekoľkých dní.












Pokračujte na ďalší príspevok »



SERVIS / PORADŇA

Ak predávate jazdené auto, legálne môžete zvýšiť cenu o stovky eur

  • Na trhu sa nachádzajú tisíce a tisíce jazdených áut, každé z nich súťaží o pozornosť potenciálnych kupujúcich.

     Najlepšie preto je, keď sa odlišujú kompletnou servisnou históriou, čo najlepšou technickou kondíciou a čistotou. Niekoľko realistických tipov, ako zvýšiť hodnotu jazdeného auta a na čo dbať, aby sa zbytočne neznižovala.
  • AUTO ROKA SLOVENSKO

    Finále Auto Roka Slovensko sa blíži. Odborná porota už odovzdala svoje hlasy

  • Nová nezávislá súťažná anketa je zastrešená odbornou porotou zloženou z motoristických novinárov, influencerov a odbornej verejnosti.

     V nedeľu, 14. marca prebehli v areáli Slovakia ringu spoločné testovacie jazdy. Väčšina poroty svoje hlasy udelila priamo na mieste, absentujúci členovia budú hlasovať individuálnou formou.  Pokračuje tiež hlasovanie v internetovej ankete Auto Roka Slovensko – Hlas Verejnosti.
  • Autopriemysel / Čínske automobilky

    Riaditeľ BMW prekvapil: Čína nie je hrozbou, clá na elektromobily nezvyšujte

  • Európski výrobcovia áut sa obávajú, že by Čína reagovala na európske clá rovnako. Pre BMW je Čína najväčším trhom a ostatné automobilky takisto preferujú zachovanie voľného trhu.

     Zatiaľ čo pre BMW a Mercedes nemusí byť Čína problémom, Stellantis a Renault nové lacné značky ohrozujú. 
  • Prvá jazda

    Prvý test nového VW Tiguan 1.5 eTSI: Je na mieste hovoriť o revolúcii?

  • Každý marketingový špecialista sa hrozí zadania, že má vytvoriť kampaň na produkt „pre každého“. Lenže Tiguan takým produktom je a zdá sa, že výrobca našiel recept na to, ako ho spraviť naozaj dobre.

     Nová generácia je síce podstatne drahšia ako predchodca, ale aj lepšie vybavená už v základnej výbave. Prikladáme aj slovenské ceny.