Mať nadupané Géčko sa vždy nevyplatí, toto pre jeho veľkosť vyštvali z luxusného hotela

Bola reakcia zamestnanca hotela primeraná?
Vydané  Text: 
Luxusné Mercedesy triedy G nie sú populárne iba na malom Slovensku, ale aj všade vo svete. Nie je to o dokazovaní si moci a vplyvu, veď tieto autá by sme radi vo svojich garážach videli všetci!

Komorník hotela poslal majiteľa obrieho G63S 700 6×6 Brabus kade ľahšie. Jeho monštrum by sa nevošlo do hotelového parkoviska. Na záberoch z Monaka je zreteľne vidieť, ako zamestnanec hotela vysvetľuje majiteľovi Mercedesu, že sa jeho vozidlo jednoducho nevojde do vymedzeného parkovacieho miesta, na čo majiteľ nasadne za volant a necháva sa inštruovať zamestnancom na cestu preč.

Na prvý pohľad to môže vyzerať tak, že zamestnanec hotela majiteľa Mercedesu vykázal so vztýčeným ukazovákom, avšak v kontexte situácie rozumieme, že ho iba usmerňoval. Mercedes-Benz triedy G s úpravou Brabus 6×6 tak musel celkom opustiť areál hotela a zrejme zaparkovať inde.

Keď nad géčkovým Mercedesom vzdycháte s tým, že je to krásne a úžasné vozidlo, vedzte, že v prostredí McLarenov, Ferrari, Rolls-Royce a ďalších automobilových skvostov pôsobil tento obor skôr neohrabane a teatrálne. Navyše v danej chvíli ostatným vozidlám zavadzal, preto musel komorník hotela použiť také usmernenia, ktoré budú dostatočne dôrazné a jasné.












Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX! 
  • Predstavujeme AUDI Q6 e-tron: Technologický skok

  • Toto nie je vylepšenie, ani evolúcia. Audi Q6 e-tron predstavuje úplne novú generáciu elektromobilov Audi.

     Nová platforma, nový dizajn, nové technológie, nové riešenia. Také významné, že budú základnými stavebnými kameňmi pre Audi ešte na mnoho ďalších rokov.  Model Q6 e-tron je priekopníkom, ktorý prináša tieto riešenia ako úplne prvý.