Hyundai chce s novým pickupom dobyť USA!

Nový model má v USA konkurovať najpopulárnejším pick-upom na trhu!
Vydané  Text: 
Kórejcom sa očividne nepozdávajú aktuálne čísla predajov v USA. V budúcom roku chcú vyplniť medzeru vo svojej ponuke novým pickupom. Aj keď sú tieto automobily v USA veľmi populárne, trafiť sa do miestneho vkusu nie je vôbec jednoduché.


Poraziť legendárny Ford F-150 sa im určite nepodarí, to ale Hyundai ani nemá v pláne. Zákazníkom chce ponúknuť štýlový pickup pre mladých, ktorý zaujme hlavne mestskú klientelu. Konštruktéri budú čerpať inšpiráciu z konceptu Santa Cruz. Výsledok by mal ohúriť dynamickým vzhľadom, farbami a rôznymi doplnkami.


Nový pickup by mali predstaviť už v priebehu budúceho roka. Pod kapotou nebudú chýbať benzínové, ale ani naftové agregáty. Hyundai chce v neposlednom rade zaujať aj cenovkou, za základnú verziu si zaúčtujú približne 25 000 dolárov.




Automobilový priemysel čelí najťažšej skúške od samotného vzniku. Vysporiadať sa musí nielen s novými technológiami, reguláciou či elektrickou revolúciou, ale aj s čoraz častejším prehodnocovaním významu a dôležitosti automobilov v našich životoch. Ako to celé nakoniec dopadne, zatiaľ nie je známe. Transformácia sa však ešte len začína a budem veľmi rád, keď sa na túto cestu vyberiete spolu so mnou. Držte si klobúky!





Pokračujte na ďalší príspevok »