Ľudové Ferrari Dino hlási návrat! Pôjde o nové najlacnejšie auto talianskej značky.

Nie všetci s tým ale súhlasia…
Vydané  Text: 
Dino bolo akýmsi ľudovým vozidlom značky Ferrari. Pod kapotou ste mohli nájsť, na pomery Ferrari, netradične malý motor, ktorý mal len šesť valcov. To samozrejme vyvolalo rozruch a mnohí nadšenci toto auto odsúdili.


V súčasnosti sa však opäť pohrávajú s myšlienkou oživiť túto kontroverznú legendu a väčšina vedúcich pracovníkov je nápadu naklonená. Predseda značky si ale myslí niečo iné. Obáva sa, že Dino ohrozí aktuálnu povesť a exkluzivitu značky. Momentálne je všetko vo hviezdach, obzvlášť vo Ferrari, kde nálady vrcholných manažérov dokážu ovplyvniť aj rozvarené špagety.


Pred niekoľkými rokmi hovorili o ľudovom Ferrari ako o hotovej veci, odvety sme sa však nič viac nedozvedeli. V tej dobe tiež uviedli, že Dino dostane motor s výkonom 500 koní a jeho ceny by štartovali niekde na úrovni 176 000 dolárov.




Automobilový priemysel čelí najťažšej skúške od samotného vzniku. Vysporiadať sa musí nielen s novými technológiami, reguláciou či elektrickou revolúciou, ale aj s čoraz častejším prehodnocovaním významu a dôležitosti automobilov v našich životoch. Ako to celé nakoniec dopadne, zatiaľ nie je známe. Transformácia sa však ešte len začína a budem veľmi rád, keď sa na túto cestu vyberiete spolu so mnou. Držte si klobúky!





Pokračujte na ďalší príspevok »