Tesla Model S – Spoveď majiteľa, ktorý má vážnych problémov plné zuby!

Niekoľkokrát dokonca stratil nad autom kontrolu!
Vydané  Text: 
Marques Brownlee je populárnym vlogerom, ktorý sa na internete venuje najnovším technickým hračkám. Záujem prejavil aj o automobilku Tesla a časom sa stal jej skalným fanúšikom. Nedávno si tak zaobstaral úplne novú Teslu Model S vo verzii P100D, ktorej dal dokonca aj meno – Apollo.


Ja by som však k názvu Apollo pridal číslicu 13, pretože mu Tesla spôsobila hneď niekoľko krízových situácií, ktoré sa mohli skončiť aj vážnou nehodou. Vo videu pod článkom spomína niekoľko bežných problémov s kvalitou. Každý záujemca si preto musí byť vedomí, že od mladej automobilky nemôže očakávať zázraky.


Brownleeho však netrápi ani tak kvalita vypracovania, ako chyby riadenia. Nedávno chcel na križovatke odbočiť vľavo, no auto sa rozhodlo nezatočiť a musel bojovať s riadením, aby dostal Teslu opäť pod kontrolu. Pre istotu už nepokračoval v jazde a musel zavolať odťahovú službu. V servise mu vymenili hrebeň riadenia, no onedlho sa situácia zopakovala. Marques mal vtedy veľké šťastie, že mu žiadne iné auto neskrížilo cestu, inak by došlo k nehode.


Majiteľ tak dáva Tesle poslednú šancu a zároveň sa pýta fanúšikov, čo si o tomto probléme myslia a či by nemal auto pri ďalšom vážnom probléme pre istotu vymeniť.




Automobilový priemysel čelí najťažšej skúške od samotného vzniku. Vysporiadať sa musí nielen s novými technológiami, reguláciou či elektrickou revolúciou, ale aj s čoraz častejším prehodnocovaním významu a dôležitosti automobilov v našich životoch. Ako to celé nakoniec dopadne, zatiaľ nie je známe. Transformácia sa však ešte len začína a budem veľmi rád, keď sa na túto cestu vyberiete spolu so mnou. Držte si klobúky!





Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX! 
  • Predstavujeme AUDI Q6 e-tron: Technologický skok

  • Toto nie je vylepšenie, ani evolúcia. Audi Q6 e-tron predstavuje úplne novú generáciu elektromobilov Audi.

     Nová platforma, nový dizajn, nové technológie, nové riešenia. Také významné, že budú základnými stavebnými kameňmi pre Audi ešte na mnoho ďalších rokov.  Model Q6 e-tron je priekopníkom, ktorý prináša tieto riešenia ako úplne prvý.