Pozor na zlodejov na dovolenke

Štatistikám vodiči neveria. Hoci tie hovoria jasnou rečou. Každú jednu hodinu sa ukradne jedno auto!
Vydané  Text: 

Štatistikám vodiči neveria. Hoci tie hovoria jasnou rečou. Každú jednu hodinu sa ukradne jedno auto!

**Kto nezažil, neuverí.** Prídete ráno na parkovisko a hľadáte vlastné auto. A verte, či nie, sprvu si budete myslieť, že si nepamätáte, kde ste zaparkovali. A tento pocit onedlho vystrieda bezmocnosť aj hnev. Táto situácia sa prihodí niekoľkým tisíckam motoristov ročne aj u nás na Slovensku. Aj napriek vyspelejšej technike, či niekedy práva kvôli nej, sa zlodeji ľahšie a ľahšie prekonávajú prekážky. Napríklad auto s bezkľúčovým štartovaním a zamykaním je pre niektorých zlodejov doslova chuťovkou. Duplikáty spínacej skrinky nie sú ničím výnimočné, naštartovanie auta s pripraveným duplikátom je dielom niekoľkých minút. Najväčším nepriateľom zlodejov je však unikátny systém, teda taký, aký sa v inom aute nenachádza. Práve také alarmy vyvíja pán Štefan Vámoš zo Slovenska, ktorý zasvätil svoj život boju proiti zlodejom áut. Svoje zabezpečovacie zariadenie neustále zlepšuje a vyvíja, takže sa nespolieha na jednorázový vynález. Pracuje na ňom už vyše dvadsať rokov. Čerpal z taktík zlodejov, takže intímne pozná slabé miesta autoalarmov i sériových imobilizérov.
Autoalarmy VAM – Pozor na zlodejov na dovolenke

Pri svojej aktivácii zablokuje prevodovku, riadiacu i spínaciu skrinku, k naštartovaniu auta nedôjde ani za pomoci originálneho kľúča. Funguje aj ako autoalarm, je založený na elektro-mechanickom princípe, zatiaľ čo iné systémy využívajú len mechanický alebo elektronický princíp. VAM Systém je možné rozšíriť o nadstavbové systémy s funkciami ochrany proti naloženiu, odtiahnutiu, zdvíhaniu, nakláňaniu vozidla, krádeži kolies, ochrany interiéru vozidla, batožinovému priestoru a motorovej časti. **Ešte NIKDY nikto neukradol auto zabezpečené systémom VAM.** Žiadny iný systém na zabezpečenie auta sa nemôže pochváliť stopercentnou úspešnosťou. VAM Systém v súčasnosti využíva niekoľko tisíc vozidiel, u viac ako päťsto vozidiel došlo k pokusu o krádež, ale žiadny nebol úspešný. Náš systém je možné namontovať do akéhokoľvek typu vozidla, jeho inštalácia prebieha vždy na iných častiach vozidla pre maximálne zabezpečenie – vaša Škoda Octavia či Audi A6 sa zabezpečením VAM Systém stáva vždy unikát, s ktorým sa zlodeji nikdy nestretli. Neodoberá žiadnu energiu z akumulátora, takže môžete auto nechať zaparkované aj na dlhšiu dobu.
Autoalarmy VAM – Pozor na zlodejov na dovolenke

Okrem toho platí majiteľ auta iba montáž, mesačné poplatky výrobca nepožaduje. Systém VAM je uznaný poisťovňami, ak ho budete mať v aute inštalovaný, znížia vám výšku poistenie, takže časť nákladov na montáž sa vám vráti. Neprekonateľnou výhodou tohto alarmu je jeho neprekonateľnosť. Zatiaľ nebolo ukradnuté ani jedno vozidlo s týmto alarmom! **Ďaľšie informácie získate na stránke www.autoalarm-vamos.sk**
Autoalarmy VAM – Pozor na zlodejov na dovolenke








Pokračujte na ďalší príspevok »